Počítačové hry – od skákajících žabiček po akční bitevní pole

04.11.2015 10:55

V dnešní době asi není člověk ten, který by si nezkusil nějakou počítačovou hru. Hry našich rodičů nebyly zdaleka tak akční, jako jsou ty dnešní nejoblíbenější. Často se jednalo o to dostat žabičku přes plovoucí klády na druhou stranu řeky a podobně. Vrcholem akčnosti bylo sestřelování útočících „monster“. Velmi oblíbené byly logické hry, jako například tetris, kde cílem bylo seskládat nesourodá políčka různých tvarů do jednoho bloku. Hry byly dodávány zejména na disketách, později na CD nosičích a bylo nutné je koupit. A jak je to dnes? Nejoblíbenější jsou tzv. online hry. Spoustu z nich lze získat dokonce zdarma, pouze na základě registrace na příslušném webu. A kde vzít tipy na online hry zdarma?

Nevíte co s volným časem? Zkuste online hru!

Jistě máte spoustu známých a kamarádů, kteří se s Vámi rádi podělí o své zkušenosti a sdělí praktické informace o tom, jaké hrát online akční hry a kde se k nim dostat.  Jestli Vám kamarádi neporadí, zkuste sami vyzkoušet svou trpělivost a brouzdat na internetu, až objevíte tu správnou hru pro Vás. Že Vás nebaví akční hry? Nevadí. Na webu naleznete i spoustu tipů, jak hrát online strategie. Jde o hry, do kterých musíte zapojit kus své fantazie. Nejde jen o to být nejrychlejší, ale k vítězství je potřeba vzít rozum do hrsti. Že nechcete být otrokem her? Nechcete strávit většinu svého volného času hraním online her, ale občas Vás ta touha či potřeba přece jen přepadne? Pak jsou tu pro Vás online hry pro příležitostné hráče. Nebojte se tedy přihlásit na ten správný web a začít.

Nevíte, co hrát online?

Že i po všem, co jste si výše přečetli, nevíte co hrát online? Nevadí, shrnutí je nasnadě. Jste-li akční typ, dáte přednost jistě nějaké dobrodružné hře odehrávající se často na bitevním poli. Jestli chcete trénovat paměť a zároveň využít svou bujnou fantazii a potřebu něco řídit a budovat, pak oceníte některou z online strategií. Hry online jsou prostě velkou zábavou, a to doslova pro všechny generace.