Big Farm, okuste strasti a slasti farmaření

21.07.2014 15:49

Skvělá simulační hra o farmaření, to je Big Farm. Nemusíte o pěstování a chovu zvířat ani moc vědět, stačí, když vás hraní bude bavit. Na začátku příběhu je farma strýčka George, kterou vám zanechal v neutěšeném stavu. Vaším cílem je vybudovat z ní opět fungující a pěkné hospodářství. Využívat pomoci rodiny, sousedů a známých.

Klíčem k úspěchu je pěstovat ty správné plodiny, mít dobrou sklizeň a úrodu vhodně využít. Samozřejmě, k farmě patří zvířata. Musí být spokojená a prospívat. Na farmě máte i zaměstnance, a těm je třeba rovněž zajistit dobré podmínky, abyste si je udrželi a sobě zajistili co nejlepší výsledky.

Onlinovka pro jednoho i více hráčů

V této hře tedy najímáte zaměstnance, protože sami na vše opravdu nestačíte, prodáváte a zase nakupujete produkty, a chováte zvířata. Vše je propracováno téměř k dokonalosti, a co nejblíže realitě. Spolupracujete i s ostatními hráči. Například jim můžete nabídnout svá zvířata k prodeji.

Inspirace

Tato hra je inspirována hrou Farmer, ovšem je dokonalejší a více realistická. Onlinovka Big Farm se dobře hraje v jednom i více hráčích, to je její velká výhoda. Můžete tak hrát kdykoliv chcete. Pokud se přidáte k ostatním, znamená to pro vás výhody. Úkoly lze plnit společně, a vytvořit jakousi alianci. Čím je více splněných úkolů, tím je větší hodnota této aliance. Během hry neustále úkoly naskakují, a vy je nesmíte opomenout vyplnit. Také bez zlaťáků nepostoupíte dále.

Krásná grafika, která vás potěší

Hra má velmi pěknou a vypracovanou grafiku. Vše vypadá nadmíru líbivě a někdy i roztomile. Není zapomenuto ani na ozdobné prvky, které nehrají zásadní roli, ale potěší oko hráče, jako jsou lavičky, fontánky, deštníky nebo čluny na vodě. Tyto detaily jsou dalšími plusovými body. Můžete také navštívit farmy jiných hráčů, inspirovat se, a zjistit, jak na tom jsou.

Naučte se hospodařit

Cílem je prosperovat a zajistit odbyt pro všechny získané suroviny a produkty. Nic nesmí přijít nazmar. Pak se stanete úspěšným farmářem.

Tahle hra naučí vás i vaše dítka hospodařit, chovat, pěstovat a vařit. Když ji budeš pařit, naučíš se vařit, naučíš se žíti život, kde se bude dařit.

Není to prostě jen o bohapustém klikání, ale také o plánování, rozmyslu a reakci na okamžitý vzniklý problém.

Big Farm je opravdu kolosální online hra, nabízející spoustu možností vlastní realizace.