Postapokalyptický svět jménem Fallout

05.04.2016 14:13

Víte, jak se řekne postapokalyptický svět jedním slovem? Fallout. Kdo by tuhle hru neznal, vždyť už má čtvrtý díl. Zprvu se ocitnete v nedaleké budoucnosti. Najednou zvonek, za dveřmi stojí osoba a nabízí vám po dobu jaderné války pobyt v tzv. „Vault 111“. Myslete si o tom, co chcete, ale ten muž mluví pravdu.

Chvíli po tom co ten podivný muž odejde, uslyšíte z televize důležitou zprávu a v té chvíli vám konečně dojde, že se ten muž nemýlil! Naštěstí se zvládnete dostat do „Vault 111“, kde vás převlečou a zmrazí. Když se rozmrazíte, vidíte, jak vám berou vaše dítě.

Hra plná bugů

Hra je až moc plná bugů a to někdy dokáže naštvat. Myslím samozřejmě počítačové brouky, ne ty skutečné, živé, ale i ti se tam jistě najdou. A přiznám se vám že ani mě by nepotěšilo kdybych šel venčit psa a zasekl by se ve dveřích, což se tu klidně stane.

Radiace rovná se smrt

V této hře je HODNĚ důležité udržet svou radiaci na hranici. Po jaderné válce bych asi nevyjedl celý McDonald, to dá rozum. Ale abych řekl pravdu, v téhle hře radiace přešla hranici normálu, když se totiž nevyléčíte z ozáření, tak skončíte jako nechutná příšera.

Ve hře je hromada hříček přírody

A ve hře nechybí samozřejmě nepřátelé ať v podobě přeživších, tak i v podobě jiné mutované havěti. Ve hře je hromada hříček přírody.

Jak se zabavit

Jestliže vás přestanou bavit úkoly, kterých je tam vážně dost, můžete zabíjet již zmíněné zrůdy a nepřátele, též v podobě bossů a kapitánů nebo hledat také zajímavé „easter eggy“, nebo pomáhat přeživším. Koho by nebavilo najít něco z jeho oblíbené hry nebo filmu, když se bude nudit a nemusí vypínat ani hru. Ve hře je vážně hodně možností, jak trávit váš herní čas.

Proč hru koupit

Hra Fallout 4 je originální svým postapokalyptickým konceptem nebo svou vlastní postavičkou místo loga . Hře bych dal 9/10, přesto se dost často „baguje“, jinak je ale Fallout 4 hodně povedený a zábavný, ty roky čekání stály za to.