Simply the Bird, ptáček, co vás dokáže naštvat

21.05.2014 11:02

Miliony lidí si oblíbily hru Flappy Bird, kde jste létali s ptáčkem a snažili se vyhýbat překážkám. Aplikace pro tablety a iPhone však byla bohužel stažena z Appstore samotným tvůrcem Dongem Nguyenem, který údajně nezvládal nápor médií, a tak tito hráči zaplakali. Naštěstí přichází nyní velice podobný, a přitom jiný titul, který zachovává ducha hry a přináší nová prostředí a nové překážky. Co však musí zůstat stejné, to je možnost vendety! Simply the Bird od slovenského vývojáře Adama Velikého zdá se „flappíky“ nahradí.

Pomsti se svému ptákovi!

U této zábavné hry se můžete nejen rozveselit, ale také zdravě naštvat a to především v případech, kdy vás váš pták jaksi neposlouchá a tvrdošíjně naráží do různých překážek. Pokud vás zklame 10krát získáte na výběr z 6 možností, jak se pomstít a věřte, že pomsta bude opravdu sladká. To vše ve stylové grafice, která běží jako hodinky.

Nové levely

Simply the Bird není jen náhražkou, ale přináší spoustu levelů, které jsou zcela originální, stejně jako překážky. Skvělá ovladatelnost a libozvučná hudba se zase postarají o herní pohodičku. Je to snadné a přitom tak zábavné! U ptačích honiček strávíte dlouhé hodiny, to mi věřte. Na cestování dokonalá hra, která zabere v mobilu nebo jiném zařízení pouhých 35 MB.

Stažení Simply the Bird

Stažení hry Simply the Bird je snadné a hlavně zdarma. Najdete ji na Appstore, kde můžete stahovat i přímo pro systém Android. Použití je možné u iPadů, iPhonů i tabletů. Velikost není závratná, jak jsem již zmiňoval, takže moc místa na vaší paměťové kartě neubude.

Adam Veliký vytvořil tuto svou prvotinu ve studiu AWE a hra je ke stažení už od 24. Dubna 2014. Stahujte také a zahrajte si trochu s ptáčkem. No, a když už vás naštve, tak si na něm vybijte mindrák. Samozřejmě pouze virtuálně.